Vallhundskurser

Jag erbjuder både förberedande vallhundskurser, grundkurser och fortsättningskurser samt privatlektioner. Jag är utbildad instruktör av Svenska Vallhundsklubben och har stor erfarenhet av vad som krävs för att utbilda en hund både för praktiskt jobb samt till framgångsrik tävlingshund.

För mig handlar det om att arbeta med hundens naturliga förmåga och vilja att driva, kontrollera och påverka djur. Jag strävar efter att samarbetet mellan förare och hund blir enkelt och konfliktfritt och att relationen förstärks. Att jag kan förklara för min hund med bra tekniker och strategier vad det är jag förväntar mig av den i olika situationer och lär den att hantera djur på ett lugnt och kontrollerat sätt.

För aktuell kursinformation håll koll på sociala medier där lägger jag upp löpande info om träningskvällar, kurser, clinics osv!

Aktuella Kurser hösten 2022!

🌟Privatlektioner!🌟

Kommer gå att boka på måndagar hela hösten fram till november, samtliga VP moment finns uppställda, rundfålla, 25a, mindre fält. Vi utgår från er dagsform och nivå, alla är välkomna!

Kl: 12.00-18.00

650kr/h

🌟Grundkurs!🌟

För dig som vill skapa en bra grund i hundens utbildning. Antingen är din hund precis tänd eller så har ni kommit en bit och vill ha hjälp att slipa på grunderna med rätt tekniker – hur får du snygga stopp och rena flanker, stabila drivningar och hur arbetar du med tryck och hundens attityd på rätt sätt?! Vi jobbar med att stärka relationen och öka kommunikationen mellan dig och din hund. Vi går igenom olika begrepp inom vallhundsvärlden och vad som krävs för att utbilda en vallhund. Inga förkunskaper krävs hos varken dig eller hund.

PLANERAS TILL HÖSTEN 2022

Kl:15.00-17.30

2850kr

🌟Heldagskurs 29-30 OKTOBER🌟

Alla nivåer! Samtliga VP moment finns uppställda, finns 25a, mindre samt större fält!

Kl: 10.00-16.00
5 deltagare
1500kr/dag (åhörare 450kr/dag) inkl moms

————————————————————————————–

All anmälan görs till varmdolamm@gmail.com

Samtliga kurser hålls hos Värmdö Lamm, Norrnäs Gård som ligger på Sandö, Värmdö.

Samtliga kurser är inklusive moms.