Pasta med vitlök och parmesan
Ingredienser
- 1,2 dl smör
- 2 tesked torkad basilika, krossad
- 2 teskedar citronjuice
- 1 1/4 tesked vitlökspulver
- 3/4 tesked smaksatt salt
- 220 g fettuccini eller änglahårspasta (kokt och avrunnen)
- 3,6 dl broccolibuketter (kokade al dente)
- 3 teskedar valnötter (hackade)
- färskriven parmesanost
Gör så här
- Smält smöret i en stor kastrull.
- Tillsätt basilika, citronjuice, vitlökspulver och smaksatt salt, blanda väl.
- Tillsätt fettuccini, broccoli, valnötter.
- Blanda väl för att täcka fettuccinin.
- Tillsätt sedan färskriven parmesanost ovanpå rätten.
Den här artikeln använder material från Wikibooks-artikeln ”Cookbook:Garlic Parmesan Pasta”, som är publicerad under Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.