Pasta med vitlök och parmesan

Ingredienser

  • 1,2 dl smör
  • 2 tesked torkad basilika, krossad
  • 2 teskedar citronjuice
  • 1 1/4 tesked vitlökspulver
  • 3/4 tesked smaksatt salt
  • 220 g fettuccini eller änglahårspasta (kokt och avrunnen)
  • 3,6 dl broccolibuketter (kokade al dente)
  • 3 teskedar valnötter (hackade)
  • färskriven parmesanost

Gör så här

  1. Smält smöret i en stor kastrull.
  2. Tillsätt basilika, citronjuice, vitlökspulver och smaksatt salt, blanda väl.
  3. Tillsätt fettuccini, broccoli, valnötter.
  4. Blanda väl för att täcka fettuccinin.
  5. Tillsätt sedan färskriven parmesanost ovanpå rätten.

Den här artikeln använder material från Wikibooks-artikeln ”Cookbook:Garlic Parmesan Pasta”, som är publicerad under Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

Kommentarer är stängda.